StoryEditorOCM
NogometNogomet

'Narančasti' na neugodnom gostovanju do 13. pobjede u 2. HNL; Prvi gol Šibenika izazvao silno negodovanje Dugopoljaca

Piše šibenski.hr
29. studenog 2019. - 16:42

Nogometaši Šibenika ostvarili su 13. pobjedu u jesenskom dijelu 2.HNL. 'Narančasti' su slavili na, za njih tradicionalno neugodnom, gostovanju u Dugopolju 2:0 (1:0).

Poveo je Šibenik u 38. minuti iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Davor Kukec. Tome je prethodila situacija u kojoj je poslije kornera stoper 'narančastih' Boris Pandža završio na travnjaku, a sudac Dugandžić pokazao na bijelu točku. Njegova odluka izazvala je salve negodovanja domaćina. Najžešći je bio trener Dugopolja Stipe Balajić, koji je udalje s klupe.

Sve dileme oko pobjednika riješio je Mario Ćurić u 64. minuti. Veznjak Šibenika poentirao je na asistenciju Ivana Antunovića i 'zaključao' tri vrijedna boda za 'narančaste'.

Jedina loša vijest iz Dugopolja glasi da je Kukec dobio treći žuti karton i neće moći igrati u posljednjoj utakmici prvog dijela prvenstva u kojoj Šibenik gostuje u Splitu kod Hajduka 2 u nedjelju 8. prosinca.

Prije toga, momčad trenera Krunoslava Rendulića ima obeveze u Kupu Hrvatske. U četvrtfinalu tog natjecanja Šibenik dočekuje zagrebačku Lokomotivu. Ta utakmica na rasporedu je u utorak u 17 sati na Šubićevcu uz izravan TV prijenos na HNTV-u.

Za Šibenik su u Dugopolju igrali: Labrović, Pajić, Vukorepa, Pandža, Pranić, Ćurić, Bulat, Rak (od 90. Musa), Kukec (od 77. Španja), Prince, Antunović (od 71. Juričić).

25. travanj 2024 18:28