StoryEditor

Večeras Crnica kuje povijesni uspjeh: Pobjeda protiv Potpićana vodi u play off!

Piše Izvor mnk.crnica.hr
24. travnja 2018. - 14:42

Večeras u 20 sati Crnica na Baldekinu dočekuje Albonu Potpićan u zadnjem kolu regularnog dijela Prve HMNL. Kao što smo i predviđali u zadnjem kolu na mnogim terenima voditi će se borba tko će u play off.

Čak pet momčadi bori se za dvije pozicije. Crnica, Nacional, Square, Osijek i Alumnus momčadi su koje imaju šansu uhvatiti najmanje šestu poziciju. Crnica je dobila ono što je htjela, a to je da sama u svakom trenutku odlučuje o svojoj sudbini. S današnjom pobjedom nad Albonom Crnica bi sigurno osigurala play off, a do petka bi trebala pričekati ovisno o drugim rezultatima je li osvojila peto ili šesto mjesto.

U večerašnjem dvoboju trener Mladen Perica Štrla neće moći računati na Josipa Vukičevića koji je ozljeđen već nekoliko kola te je upitan nastup Nike Škugora zbog ozljede, ali sastav koji će u najvažnijoj utakmici sezone istrčati na parket Baldekina je sljedeći: Radaj, Mišković, Marčić, Niko Škugor, Ivan Škugor, Nospak, Pavić, Mijat (kap.), Vuković, Ljubić, Perišić, Perić, Radić; trener: Mladen Perica Štrla. 

Dok se sve utakmice 22. kola Prve HMNL igraju u petak, Crnica će dvoboj s Albonom Potpićan odigrati večeras na vlastiti zahtjev jer u petak se ženi dugogodišnji igrač Crnice Dragan Vuković, a najbolji svadbeni poklon sigurno bi mu bio ulazak u play off! 
 

# CRNICA#FUTSAL# POTPIĆAN

Izdvojeno

09. srpanj 2020 13:02