StoryEditorOCM

Večeras Crnica gostuje kod lidera; Šibenčani u zadnjem kolu vade vizu za play off

Piše Izvor: mnk.crnica.hr
20. travnja 2018. - 12:15

Večeras na Gripama u 20 sati lider prvenstva Split Tommy dočekuje Crnicu u okviru predzadnjeg kola Prve Hrvatske malonogometne lige. Crnica u Split dolazi kao petoplasirana momčad lige za željom da do kraja prvenstva i ostane na toj poziciji jer veliki dio prvenstva peto mjesto joj je i pripadalo.

Dalmatinski derbi na Gripama ne traži velika očekivanja jer Crnica u toj utakmici nema što izgubiti, a može dobiti itekako puno. Čak i više od mogućih bodova vrijedila bi činjenica da šibenska momčad pokaže da se može bez fige u džepu suprostaviti tako jednoj moćnoj momčadi kao što je Split Tommy.

Momčad Mladena Perice Štrle u Split dolazi u kompletnom sastavu, a u kadar se nakon odrađene treće opomene vraća Robert Mišković. U ovom susretu pred Splitom je imperativ pobjede. Victor Acosta od svojih igrača tražiti će maksimalan angažman i pobjedu s obzirom da prava na kiks nema jer Futsal Dinamo ima isti broj bodova i puše im za vratom.

Dok se u Splitu budu nadigravali Split Tommy i Crnica u isto vrijeme u Osijeku gostuje Futsal Dinamo. I na jednoj i na drugoj utakmici osluškivati će se rezultat, ali jedno je jasno, u zadnja dva kola i Split Tommy u borbi za prvu poziciju i Crnica u borbi za doigravanje ovise isključivo sami o sebi i ničija pomoć im nije potrebna.

Trener Mladen Perica Štrla večeras će na Gripe izvesti sljedeći sastav: Mišković, Radaj, Marčić, N.Škugor, I. Škugor, Nospak, Pavić, Mijat (kap.), Vuković, Perišić, Perić, Radić.

20. travanj 2024 04:02