StoryEditorOCM
Mali nogometMali balun, veliki gušt

Sve spremno za memorijalni turnir u čast poginulog branitelja Nike Cigića, prijavljene 24 momčadi

Piše Šibenski.hr
14. lipnja 2022. - 15:04

Povodom tridesete obljetnice oslobodilačke akcije Miljevci 1992., ŠRD „Hrvatski vitez Niko Cigić“ već po petnaesti put organizira istoimeni pozivni memorijalni malonogometni turnir u čast poginulog branitelja Nike Cigića.

Na turniru će sudjelovati 24 momčadi (simbolike radi, Niko je poginuo u 24. godini) prijatelja Pakovčana i Pakova Sela. Otvaranje turnira je u četvrtak 16. lipnja u 20.30 sati kada se u prvoj utakmici sastaju MNK Futsal Perković i MNK Bilice.

I ove godine nas očekuju brojna uzbuđenja na nogometnom borilištu, ali prije svega i dobro i ugodno druženje koje ovaj turnir nudi. Poznato je da na turniru nema novčanih nagrada, ali turnir ima svoj već prepoznatljivi štih i draž, respektabilne ekipe i igrače, može se reći, veliko srce i dušu.

Napetost će dodatno porasti u završnici turnira kad krene izvlačenje lutrije na kojoj su osigurane brojne vrijedne nagrade poklon paketi, majice, večere, nogometni dresovi i rekviziti te glavna nagrada - ljetovanje sedam dana u Biogradu na Moru!

Sve informacije o događanjima na turniru i više od toga možete pratiti na Facebook stranici - ŠRD "Hrvatski vitez Niko Cigić" Pakovo Selo.

19. travanj 2024 16:40