StoryEditorOCM
Mali nogometZa Franka i Gogu

Šibenčani i Dubrovčani remizirali u uzbudljivoj utakmici; Sav prihod ide u fond Funcuta

Piše Krešimir Gulin
26. ožujka 2022. - 11:31

U uzbudljivoj utakmici Šibenčani i Dubrovčani podijelili su bodove na Baldekinu. Premda je ovo Funcutima četvrti uzastopni pozitivni rezultat pod vodstvom trenera Tea Strunje, nisu do kraja zadovoljni ishodom, jer su u završnici uporno pokušavali doći do sva tri boda igrom s vratarem u polju.

Rizik domaćina iskoristili su Dubrovčani i poveli 3:2 golom Kuraje u 38. minuti. Međutim, Narančasti su spasili barem bod zgoditkom najboljeg strijelca 1.HMNL Šućura iz kaznenog udarca u posljednoj minuti.

Da Šibenčani nisu sretni remijem vidjelo se i po reakciji trenera Strunje koji je u završnim trenucima ponovno naredio sveopći napad i igru s 'igračem- vratarem'. U takvoj 'va banque' završnici Square je mogao i do punog plijena, ali Novkovićev šut nije završio u praznoj mreži Šibenika.

Inače, utakmica je imala humanitarni karakter budući da je sav prigod s nje uplaćen u fond šibenskih navijača Funcuta za izradu grafita za preminule članove udruge Franka Sulju i Dražena Govića.

image
Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Šibenik 1983- Square 3:3 (1:1)

ŠIBENIK- Dvorana na Baldekinu. Gledatelja 250. Suci: Boris Stanić i Mario Lulić. Strijelci: 1:0 Matković (15.), 1:1 Noković (19.), 2:1 Jurić (34.), 2:2 Gassmann (36.), 2:3 Kuraja (38.), 3:3 Šućur (40./6 m). Najbolji igrač: Mario Jarmanović (Šibenik 1983)

Šibenik 1983: Jarmanović, Jurić, Wellington, Matković, Protega, Šućur, Jurković, Dudy, Palavra, Jurjević, Pehar, Knez, Škugor, Milišić.

Square: Jurišić, Noković, Džanković, Perović, Cvjetković, Kuraja, Duvančić, Gassmann, Peškura, Hrkać, Franković, Turuk.

15. travanj 2024 10:20