StoryEditorOCM
Mali nogometsportski prijatelji

MNK Primošten ove subote ugostit će male nogometaše ukrajinskog Šahtara: ‘Svi su pozvani na utakmice i druženje na plaži!‘

Piše Šibenski.hr
12. svibnja 2022. - 16:39

MNK Primošten ove subote, 14. svibnja, ugostit će mlade nogometaše ukrajinskog FC Shakhtara.

Sportski dio će se odvijati kroz jutro na malonogometnom igralištu kod OŠ "Primošten", gdje će se odigrati nekoliko utakmica između malih Ukrajinaca i lokalnih malonogometaša  generacije 2008. i mlađi i 2010. i mlađi, dok je kasnije planirano druženje na plaži Mala Raduča. 

-  Očekujemo više od stotinu gostiju iz Ukrajine i uz njih još toliko naših malih igrača, te smo za sve njih osigurali hranu i sokove koje će pripremiti naši vrijedni volonteri. Nakon toga slijedi plaža, more, kupanje i slobodno popodne za međusobno druženje. Ovo je veliki događaj za naš mali klub i za naše malo misto i nadamo se da će im i ovaj naš čin barem malo uljepšati njihov boravak u našoj zemlji. Apsolutno svi koji zainteresirani su pozvani da dođu i pogledaju ovaj za nas veliki sportski događaj, a djecu pozivamo na kasnije zajedničko druženje na plaži - kazali su organizatori iz MNK Primošten, otlrivši još jedan poseban događaj koji se sprema za subotu:

- U goste nam dolaze i naši Downovci, odnosno njihova nogometna  ekipa djece s sindromom Down, koja će odigrati prijateljsku utakmicu protiv momaka iz Shakhtara i uopće ne sumnjamo da će doći do sigurne pobjede - dodali su iz MNK Primošten.

image
MNK Primošten
26. travanj 2024 10:35