StoryEditorOCM

Još jedan remi Crnice na Baldekinu; Pobjedu prosuli tri sekunde prije kraja utakmice

Piše mnk.crnica
25. studenog 2018. - 10:28

U još jednom u nizu dalmatinskih derbija, ovoga puta u okviru 8. kola sastali su se Crnica i splitski studentski klub AFC "Universitas". 

Utakmica je imala i humanitarni značaj jer je sav prihod od ulaznica, lutrija i donacija išao za liječenje bivšeg juniora Crnice Hrvoja Dugopoljca.  Prije samog početka drugog poluvremena kapetan Crnice Dragan Vuković uručio je uokviren dres Crnice s potpisima igrača Šimunu Radniću predsjedniku Mnk Rupe, a predsjednik MNK Crnica Antonijo Svirčić Anti Dugopoljcu, bratu Hrvoja Dugopoljca uručio je ček u iznosu od 8.200 kuna koji je prikupljen u ovoj akciji.

Što se tiče same utakmice bilo je tvrdo i žustro od samog početka. U izjednačenoj borbi u početku nije bilo velikih prigoda, ali u 8.minuti jedan dalekometno šut Trivkovića s desetak metara s lijeve strane završio je i suprotnom kutu Miškovića. Do kraja poluvremena Crnica je imala bolje prigode od kojih su neke trebale biti realizirane, ali manjak sreće, dekoncentracija i sjani Franko Bilić bili su nepremostiva prepreka i na poluvrijeme se otišlo rezultatom 0:1.

U drugom poluvremenu Crnica je navalila svim silama, ali pogotka ni za lijek. Riskantnu igru Crnice kaznio je Crnjac u 32. minuti iz polukontre za 0:2. U 34.minuti Subotić smanjuje na 1:2, a pola minute nakon penal za Crnicu nakon starta Crnjca nad Vukovićem koji izvodi Šamija, ali Bilić brani. U 36.minuti isključen je Ante Crnjac zbog druge opomene. Tri minute prije kraja Subotić maestralno zabija za 2:2. Tri minute do kraja totalni preokret kada Perić pogađa za 3:2 na asistenciju Subotića. I onda ono najgore, tri sekunde do kraja penal za splićane koji zabija Šuljić za konačnih 3:3. 

U idućem kolu, Crnica gostuje u petak u Osijeku. U međuvremu Šibenčani moraju odraditi i četvrtfinale Kupa Dalmacije s Trogirom.

MNK CRNICA - AFC UNIVERSITAS - 3:3 (0:1)

MNK CRNICA: Mišković, Vukičević, N.Škugor, I. Škugor, Subotić, Protega, Vuković (kap.), T.Ljubić, Šamija, Perić, Radić, Radaj; Trener: Mladen Perica.

AFC UNIVERSITAS: Franko Bilić, Ante Mijić, Jure Trivković, Ante Crnjac, Ante Rađa, Mario Nazlić, Mirko Nikolić, Ante Peša, Antonio Grubelić, Dino Peša, Ivor Šuljić, Tonći Bokan, Ivan Tustonjić, Marin Stojkić, trener: Hrvoje Budimir

Strijelci: 0:1 Trivković 8', 0:2 Crnjac 32', 1:2 Subotić 34', 2:2 Subotić 36', 3:2 Perić 38', 3:3 Šuljić 40'

24. travanj 2024 21:20