StoryEditorOCM
Mali nogometFranjo Matković

Funcuti doveli prvo pojačanje za premijernu prvoligašku sezonu. Šibenik 1983 ‘ukrao‘ najboljeg strijelca budućim izravnim suparnicima

Piše Krešimir Gulin
25. lipnja 2021. - 12:52

Aktivna na tržištu je Crnica, ali ne miruje ni Šibenik 1983, novi hrvatski prvoligaš. Kako se doznaje, 'Funcuti' su doveli prvo pojačanje za momčad koja bi se trebala boriti u premijernoj prvoligaškoj sezoni. Riječ je o 27- godišnjem Franji Matkoviću koji na Baldekin stiže iz redova Futsal Pule koja je zajedno s Narančastima izborila plasman u 1.HMNL u uzbudljivoj ligi za popunu elitnog razreda hrvatskog futsala.

Inače, još krajem svibnja Futsal Pula je objavila kako Franjo Matković napušta redove “zeleno-žutih”. Matković je bio izuzetno bitan igrač Futsal Pule, u čijim je redovima u 25 susreta postigao čak 28 zgoditaka. Podsjetimo, Matković je futsal karijeru započeo u Rugvici, gdje se kratko zadržao kao i u momčadi Zagreb 92. Široj javnosti postao je poznat nastupima za Alumnus Sesvete, a prije dolaska u Futsal Pulu nastupao je još za Uspinjaču Gimku i njemački Weilimdorf. Nema sumnje da će ovaj 27-godišnjak predstavljati veliko pojačanje za Šibenik 1983,piše portal Crofutsal.

20. travanj 2024 13:01