StoryEditorOCM
Mali nogometČetvrfinale Kupa

Crnica se nije dobro snašla u Murteru: Vrgorac ‘petardom‘ do završnog turnira

Piše Krešimir Gulin
18. studenog 2020. - 09:45

U dvoboju četvrtfinala kupa Hrvatske odigranom u Murteru, Vrgorac je opalio petardu Crnici i izborio plasman na završni turnir kupa Hrvatske. Vrgorčani su iskoristili neutralni teren, jer susret se nije moglo igrati u Šibeniku. Podsjetimo, dvorana na Baldekinu zatvorena je do nedjelje zbog epidemioloških mjera, te je Crnica ovaj susret igrala u Murteru kao domaćin.

Vrgorčani su iskoristili i loš dan Crničana, jer momčad trenera Mladena Perice izgledala je bez prave energije, što su momci iz Zabiokovlja znalački iskorstili i zasluženo čekirali vizu za final four.

Crnici ostaje da se pokuša iskupiti u Murteru u idućem prvenstvenom dvoboju u kojem će u petak ugostiti Osijek Kelme. Tu utakmicu Šibenčani će igrati bez ponajboljeg igrača, srpskog reprezentativca Miloša Stojkovića koji će odraditi kaznu od tri žuta kartona.

Crnica- Vrgorac 0:5 (0:2)

MURTER- Dvorana Osnovne škole 'Murterski škoji'. Bez gledatelja. Suci: Zdravko Kuran (Metković) i Vedran Babić (Split). Strijelci: 0:1 Govorko (6.), 0:2 Roskam (9.), 0:3 Gudasić (25.), 0:4 Gašpar (33.), 0:5 Gašpar (36.). Najbolji igrač: Marko Gašpar (Vrgorac).

Crnica: Bilić, Kuač, Nadoveza, Jelovčić, Škugor, Burčul, Subotić, Radić, Šamija, D. Vuković, Žilić, Stojković, Perić, Marčić.

Vrgorac: M. Vuković, Kraljević, Gudasić, Govorko, Roskam, Raos, Kozarić, Marević, Gašpar, Marinović, Turić, Dragičević.

19. travanj 2024 05:58