StoryEditor

Crnica na pragu povijesnog uspjeha: U borbi s izravnim suparnikom uzeli presudan bod za plasman u play off (FOTO)

Piše Izvor: mnk.crnica.hr
14. travnja 2018. - 13:40

Dalmatinski derbi, itekako važan dvoboj Crnice i Squarea od samog početka ponudio je beskompromisnu borbu. Crnica je u utakmicu ušla s mladim Filpom Radajem na vratima s obzirom da je Mišković odrađivao kaznu trećeg žutog kartona.

Prvu pravu prihodu na utakmici imao je Igor Leovski u 9.minuti, ali bez mirnoće u završnici. Minutu nakon sjajna prigoda Crnice preko Vukovića, ali Turuk je na visini zadatka.

Crnica je povela u 15.minuti, nakon kombinacije iz slobodnog udarca Pavić se našao na stativi i poentirao na radost mnogobrojnih gledatelja. Do kraja poluvremena bilježimo nekoliko poluprilika, ali bez promjene rezultata.

Početkom drugog poluvremena nakon dobre akcije gostiju Makedonac Igor Leovski poravnava na 1:1. U 31.minuti nakon dobrog udarca sa desetak metara Ante Daničić dovodi Square u vodstvo 1:2. Mogao je i Square povisiti na 1:3 minutu nakon, ali udarac iz blizine Konsua brani Radaj. 

U 33.minuti Vuković je u fantastičnoj prigodi nakon asistencije Nike Škugora, ali bez preciznosti. Ipak dvadesetak sekundi nakon Vuković maestralno pogađa za poravnanje rezultata. Do kraja utakmice vodila se ratnička borba u kojoj se Crnica uspijela sačuvati veliki bod koji bi mogao biti od presudnog značaja za povijesni ulazak u play-off.


MNK CRNICA - MNK SQUARE - 2:2 (1:0)

MNK CRNICA: Zorica,Radaj, Marčić, N.Škugor, I.Škugor, Nospak, Pavić, Mijat (kap.), Vuković, Perišić, Perić, Radić;
Trener: Mladen Perica Štrla

MNK SQUARE: Turuk, Cvjetković, Gašpar, Leovski, Daničić, Zrilić, Tikvica, Bevanda, Kuraja, Zarač, Konsuo, Nebergoj;
Trener: Antun Bačić

Strijelci: 1:0 Pavić 15', 1:1 I.Leovski 22', 1:2 Daničić 31', 2:2 Vuković 33',  
 

# CRNICA#FUTSAL# PLAY OFF# SQUARE

Izdvojeno

05. srpanj 2020 23:22