StoryEditorOCM
Mali nogometborba za polufinale

Crnica na Baldekinu dočekuje Makarane: Štrlu brinu ozljede, igrači će morati stisnuti zube

Piše Josip Čaleta Car
22. travnja 2022. - 17:31

Vidimo se u subotu! Pozdravili su se tako akteri uzbudljivog susreta posljednjeg kola regularnog dijela prvenstva nakon isteka 40 minuta, u kojima je Novo Vrijeme slavilo protiv Crnice s 2:5. Zatvoreni krug momčadi sa po 30 osvojenih bodova odveo je Crnicu na četvrtu poziciju, dok je peta pripala Makaranima, tako da nas u subotu u Šibeniku očekuje ponovni susret ovih dviju odličnih momčadi u prvom susretu četvrtfinala, koje se igra na dvije pobjede.

Crnica je kao najbolja momčad proljeća znala koliko im je važna ova pobjeda, iako im je nakon konačnih ishoda i bod bio dovoljan za drugu startnu poziciju. No, momčad Novog Vremena također je tražila pobjedu kojom bi uskočili među četiri i stekli prednost domaćeg parketa.

Kako su se u krugu s 30 bodova našle čak četiri momčadi, Makarani su imali najlošiji međusobni skor, što ih je odvelo na peto mjesto, dok je Crnici pripalo četvrto, što je značilo da će ove dvije momčadi opet igrati jedna protiv druge.

image

Mladen Perica Štrla - nema predaje

Nikša Stipaničev/Cropix

Mladen Perica Štrla nema prevelikog razloga za zabrinutost, što se igre tiče. Crnica igra dobro, Rafinha i Domar su se odlično uklopili u momčad, no ono što ga brine su ozljede. U ovom ogledu nije mogao računati na Marinka Šamiju koji ima ozljedu zadnje lože, te na Paula Katušu koji osjeća bol u koljenu. Bilo kako bilo, svi će morati stisnuti zube i dati sve od sebe, jer ulog je prevelik, polufinale prvenstva Hrvatske. Crnica i Novo Vrijeme svoj prvi susret četvrtfinala na Baldekinu igraju ove subote u 19 sati.

28. travanj 2024 00:11