StoryEditorOCM
Mali nogometžarko luketin

Crnica dovela veliko pojačanje: potpisao reprezentativac i najbolji vratar Hrvatske!

Piše Šibenski.hr
8. srpnja 2022. - 20:38

Najbolji vratar Hrvatske i hrvatski reprezentativac 33-godišnji Žarko Luketin veliko je pojačanje Crnice na sljedeću sezonu.

- Sretan sam i zadovoljan što dolazim u tako ambiciozan i organiziran klub kao što je Crnica. S Upravom kluba vrlo brzo našao sam zajednički jezik, dobro poznajem momčad u koju dolazim kao i trenera te mislim da ćemo sljedeće sezone biti spremni za očekivanja koja su pred nama. Ovom prigodom zahvalio bi se i Futsal Puli te ljudima koji vode klub na sjajnoj sezoni koju sam tamo proveo te im želim mnogo sreće u budućnosti. Crnica je moj novi izazov i jedva čekam da krenemo s radom - kazao je Luketin za klupsku stranicu. 

Podsjetimo, Žarko Luktin u svojih dvanaest prvoligaških sezona četiri je puta bio prvak, osvojio je tri kupa, jedan superkup, sedam puta proglašen je najboljim prvoligaškim vratarom i jednom je proglašen najboljim igračem Prve HMNL. U svojoj karijeri branio je za Muć Bituminu, Mejaše, Vrgorac, Split, Nacional i Olmissum, a u Crnicu dolazi iz viceprvaka Hrvatske MNK Futsal Pula.

Zadnje tri sezone u kontinuitetu Luketin briljira s obzirom da je s Olmissumom uzeo dva naslova prvaka i prošle sezone sa Futsal Pulom u neizvjesnom finalu bio viceprvak.

 

 

22. ožujak 2023 13:19