StoryEditor
Mali nogometČistka u šibenskom malonogometnom drugoligašu

Brazilac da Costa, Bura i Ljubić otišli iz Crnice

31. prosinca 2016. - 15:05

U Malonogometnom klubu Crnica nakon završetka jesenskog dijela prvenstva 2. HMNL - jug spuštena je zavjesa na turbulentnu godinu koja je u sportskom smislu generalno bila zadovoljavajuća, ali opet je izostao onaj iskorak za koji su se Šibenčani nadali da bi mogao doći baš u 2016. godini. A to je ulazak u prvu ligu.
- No, prošla sezona već odavno je zaboravljena, a ovo vrijeme bio je idealan trenutak da podvučemo crtu što smo to dobro i loše napravili u prvih jedanaest kola prvenstva. Zaključak je jasan, a on glasi da smo svi zajedno rezultatski i bodovno očekivali mnogo više. Zadovoljstvo može predstavljati činjenica da unatoč svemu zaostatak za prvoplasiranim Kijevom je samo jedan bod i to zaista zvuči optimistično pred početak proljetnog dijela prvenstva- kažu u Crnici.
Za prolivenim mlijekom ne treba žaliti odavno su shvatili u Crnici, jer cilj je da što spremniji i bolji dočekaju proljeće i sve misli usmjerene su u tom smjeru. 
Što se tiče promjena u igračkom kadru Crnica se ovih dana rastala s trojicom svojih igrača i to Henriqueom Costom da Silvom, Ivom Burom i Robertom Ljubićem. Henrique Costa da Silva se vraća u Brazil, dok će Ive Bura i Robert Ljubić nastaviti s karijerom u Županijskoj malonogometnoj ligi. 
- Rastanak s navedenim trojcem protekao je mirno i prijateljski te im zahvaljujemo na svemu što su učinili za klub i želimo im mnogo sreće u nastavku karijere i privatnim životima- poručili su iz Crnice.
 

Izdvojeno

30. rujan 2020 08:16