StoryEditor
KošarkaKošarka

Svečani prijam za zlatnog U16 reprezentativca Tomislava Ivišića

Piše Šibenski.hr
22. kolovoza 2018. - 16:25

U povodu osvajanja zlatne medalje na nedavno održanom Europskom košarkaškom prvenstvu do 16 godina u Novom Sadu, zamjenici gradonačelnika Danijel Mileta i Paško Rakić primili su danas košarkaškog reprezentativca, ujedno i člana OKK Dražen Petrović, Tomislava Ivišića.

„U sportskom smislu za Hrvatsku je ovo bilo ljeto za pamćenje. Nakon srebrne medalje naših košarkaša na Europskom prvenstvu do 20 godina, prije nekoliko dana zlatnu medalju osvojili su i mladi U16 košarkaški reprezentativci, a u ostvarenju tog izvrsnog rezultata sudjelovao je i Tomislav. Ovom prigodom želimo mu iskreno čestitati te poželjeti mnogo uspjeha u daljnjem radu, a nadamo se kako će svoju karijeru nastaviti u Šibeniku.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić te čestitao i predstavnicima OKK Dražen Petrović, u prvom redu Joti Milakoviću koji je među prvima prepoznao Tomislavov talent.

Čestitkama su se pridružili i predstavnici Zajednice sportova grada Šibenika i OKK Dražen Petrović.

„Ovaj uspjeh ostvaren je zbog truda i rada, ali i našeg zajedništva. Htjeli smo napraviti nešto veliko i to smo postigli.“, kazao je Ivišić te se zahvalio na upućenim čestitkama.

Tomislav Ivišić rođen je u Vitezu, no s obitelji se preselio u Šibenik gdje od 2017. godine igra za OKK Dražen Petrović.

Izdvojeno

15. kolovoz 2020 13:50