StoryEditorOCM
Košarkaajme majko

Šokantni detalji iz Srbije ugledali svjetlo dana, Delije se spremale motkama polomiti noge Draženu Petroviću

Piše Sport SD
4. veljače 2024. - 22:40

Večeras smo doznali za šokantne detalje, prijetnju koja je visila nad glavom preminulom hrvatskom košarkaškom asu Draženu Petroviću.

Na službenom YouTube kanalu Crvene zvezde puštena je prva epizoda serije “Ultras – Timova priča”, a u glavnoj “ulozi” bio je Zoran Timić Tima, vođa navijačke grupe “Delije Sever”, piše Kurir.

Između ostaloga, govorio je o Draženu Petroviću. Naime, navijači Zvezde željeli su polomiti noge proslavljenom košarkašu, a poznati Delija o cijelom planu progovorio je bez dlake na jeziku.

- Petrović je tada bio najbolji igrač Cibone s kojom smo se mučili u košarci i htjeli smo ga neutralizirati. Prvo smo ga htjeli preplašiti i zaprijetiti mu, a onda ga pretući. Ideje su se sve više radikalizirale, pa smo došli do toga da mu prije važne utakmice protiv Zvezde motkama polomimo noge. Pratili smo ga nekoliko dana u Zagrebu, ali bilo je dosta teško, jer nismo imali mobitele, no vidjeli smo njegovu rutinu, znali smo gdje ide nakon treninga, u kojem kafiću sjedi, gdje živi. Problem je bio što nikad nije išao sam, uvijek je bio s djevojkom ili društvom. Vratili smo se u Beograd i dogovorili sve to kada bude odlučujuća utakmica s Cibonom te sezone. No izgubili smo tada u polufinalu pa nije bilo potrebe za tako nečim - rekao je Tima.

27. travanj 2024 23:49