StoryEditorOCM
KošarkaTreće pojačanje "narančastih"

Slaže se momčad "građana": Potpisao i bivši "mrav" Ivan Mileković

28. kolovoza 2017. - 15:40

Košarkaši GKK Šibenika dobili su i treće ovoljetno pojačanje. Nakon Tonija Vitalija i Filipa Bundovića ugovor s "građanima" potpisao je i 29- godišnji Zagrepčanin Ivan Mileković. Radi se o igraču visokom 197 centimetara koji igra na poziciji beka i niskog krila.

Mileković je nastupao u mlađim reprezentativnim selekcijama, a od sezone 2012./2013. četiri godine je bio član KK Zagreba. Prošle sezone napustio je "mrave" iz Trnskog i u svom prvom inozemnom angažmanu pristupio je redovima španjolskog kluba Granada.

Evo što nam je o novom članu "narančastih" kazao Filip Vukičević, sportski direktor GKK Šibenika:
- Mileković je izrazito školovan igrač o čemu govori i podatak da je prošao brojne reprezentativne kategorije. Uz to, veliki je radnik i jako karakteran. Jedan od njegovih glavnih zadataka će biti da pomogne u razvoju našem mladom reprezentativcu Toniju Nakiću- rekao je Vukičević.

Sportskog direktora pitali smo je li dovođenjem Milekovića zatvoren igrački roster za predstojeću sezonu:
- Sponzori su rekli da je s Milekovićem završena kampanja dolazaka. Međutim, s moje strane još nije kraj, jer dok god postoji mogućnost da pojačam ekipu neću odustajati. Moje mišljenje je da imamo kvalitetnu momčad. Naglsak je na mlade igrače koji će dobiti dosta šansi i očekujem da će dobro reagirati- zaključio je Vukičević.

25. travanj 2024 17:44