StoryEditorOCM
KošarkaZadrani na Baldekinu

Šibenka u problemima pred vrlo važnu utakmicu u borbi za opstanak, ozlijeđeni prvi playmaker i ponajbolji igrač

Piše Krešimir Gulin
7. prosinca 2021. - 16:12

Mali dalmatinski derbi između Šibenke i Sonik Puntamike pretvorio se u važnu bitku za opstanak. Naime, ni jednima ni drugima ne cvatu ruže ove sezone.

Zadrani na Baldekin stižu nakon teškog poraza u Jazinama od Osijeka. Narančasti su baš u Slavoniji uhvatili vrijednu pobjedu, ali u međuvremenu je stigao novi poraz u Gorici.

Da stvar bude gora, u toj utakmici Šibenčanima su se ozlijedili nominalno prvi play Arslanagić i ponajbolji igrač Jambrović:

- Nadam se da će Arslanagić biti spreman, dok za Jambrovića ne znam hoće li moći zaigrati. Međutim nema nikakvog alibija, koga nema bez njega se mora i može.

Naša momčad ima dovoljno kapaciteta da, i uz pojedine igrače koji možda neće nastupiti na ovoj utakmici, može pobijediti.

Ja sam već kao papagaj ponavljao i ponavljat ću cijelo vrijeme, kad je momčad maksimalno borbena i koncentrirana na taktičke zamisli i na ono što hoćemo provesti i u obrani i u napadu svakoga se može pobijediti, pa tako i Sonika. Respektiram protivnika, ali respektiram još više moje momke- kazao je Damir Milačić, trener Šibenke.

Utakmica Šibenka- Sonik Puntamika igra se u srijedu u 18 sati.

18. travanj 2024 13:40