StoryEditorOCM
KošarkaPred 250 gledatelja

Šibenka traži treću uzastopnu pobjedu na Baldekinu: U ponedjeljak im u goste stiže zagrebački Furnir

Piše Krešimir Gulin
18. listopada 2020. - 10:57
Sibenik, 260920. Dvorana Baldekin. Kosarkaska utamica 2. kola Premijer lige GKK Sibenika - KK Sonik Puntamika. Na fotografiji: Dzenan Rahimic, trener GKK SibenkaNiksa Stipanicev/Cropix

Košarkaši Šibenke u prošlom su kolu bili na prisilnoj pauzi. Ili, odgođena je njiva utakica s Goricom zbog toga što su trojica igrača te momčadi zaraženi koronavirusom. 'Narančasti' će ponovno na parket u ponedjeljak, kada im u goste na Baldekin stiže zagrebački Furnir, nekadašnja Dubrava.

Momčad trenera Dženana Rahimića stopostotna je na svom parketu. Svladali su Sonik i Hermes, a i Furnir je protivnik po mjeri. Novi bodovi puno bi značili Šibenčanima za mirniju plovidbu u nastavku sezonu.

Dugogodišnji kapetan 'narančastih' Domagoj Bašić igrao je za Dubravu u sezoni 2009./2010. zajedno sa NBA Šibenčaninom Darijom Šarićem, koji je bio na posudbi iz Cibone:

- Igramo protiv ekipe koja ima nekoliko iskusnih igrača, koji su nastupali i u većem rangu od HT Premijer lige. Imaju i trenera Vladimira Krstića koji sudjeluje u radu A reprezentacije. To je dovoljno podataka da ih ne smijemo podcijeniti. No, na domaćem terenu mi smo svakako favoriti. Nadam se da ćemo imati podršku svojih navijača, bez kojih je bilo puno teže igrati. Vjerujem da ćemo opravdati ulogu i favorita i nastaviti niz pobjeda na Baldekinu- kazao je Bašić.

Gledatelja će biti na Baldekinu, ali svega 250, koliko dopuštaju epidemiološke mjere. Utakmica Šibenka- Furnir igra se u ponedjeljak u 20 sati.

19. travanj 2024 22:22