StoryEditorOCM
KošarkaNA GOSTOVANJU

Šibenka se vraća domaćem prvenstvu utakmicom protiv Bosca: ‘Uz sav respekt njihovoj mladosti i talentu mi idemo na pobjedu’

Piše Šibenski.hr
9. veljače 2024. - 18:23

Košarkaše Šibenke očekuje nova utakmica u Favbet premijer ligi i gostovanje kod ekipe Bosca koji su trenutno posljednji na tablici s jednom pobjedom. Za stranice Kluba, utakmicu su najavili pomoćni trener Šibenke Petar Maleš i igrač, Antonyo Makale Foreman. 

- Čeka nas ekipa Bosca koja je jako talentirana sa dosta mladih igrača koji participiraju u igri. Situacija na tablici pokazuje da su oni posljednji i da imaju samo jednu pobjedu. Što se nas tiče mi smo imali jako težak tjedan, odigrali smo u šest dana četiri jako teške utakmice. Nadam se da smo se regenerirali i da ćemo biti spremni za ovu utakmicu. Moramo biti skoncentrirani i fokusirani i uz sav respekt njihovoj mladosti i talentu idemo na pobjedu - kazao je Maleš.

- Nadamo se da ćemo protiv Bosca ostvariti i četvrtu pobjedu u nizu. Ovu utakmicu sigurno ne možemo shvatiti olako i moramo se dobro pripremiti i ići na pobjedu. Ako se budemo borili i igrali zajedno trebali bi ju ostvariti - istaknuo je Antonyo Makale Foreman.

29. travanj 2024 23:31