StoryEditorOCM
Košarkadobra atmosfera

Šibenka puna samopuzdanja pred novo gostovanje: ‘Prebrodili smo sitne traume, ne idemo u Zabok s bijelom zastavom‘

Piše Krešimir Gulin
11. prosinca 2021. - 16:58

Šibenka se pobjedom protiv Sonik Puntamike fino napunila samopouzdanjem uoči nedjeljnog gostovanja u Zaboku. Domaćin Narančastih je zbog proboja koronavirusa odgodio prethodne dvije utakmice i na parket izlaze praktički iz izolacije.

- Zabok je momčad koja je prekaljena u ovom natjecanju. Uvijek se tamo složi zanimljiva momčad koja je jako raspoložen i koja jako dobro igra kući- kaže Damir Milačić, trener Šibenke.

U odnosu na utakmicu na Baldekinu u kojoj je Zabok slavio uvelike su promijenili izgleda momčadi. Doveden je američki play Garrett, oporavio se Gunjina, a novi igrači su Jacović i Vranješ. Nedostaje samo centar Popić kojeg je vratila Cibona. Novi je i trener. Zdravka Radulovića zamijenio je Jakša Vulić:

- Oni imaju sada rotaciju da mogu igrat dosta visok ritam tako da nas očekuje dosta teška utakmica, kao što je i svaka u ovoj ligi.
Što se tiče moje momčadi, mogu biti jako zadovoljan sa atmosferom koju imamo. Nismo se pokolebali ni u trenucima krize i lošijih rezultata, ostali smo zajedno što je najbitnija stvar, a i prebrodili smo neke sitne traume.

U Zabok sigurno nećemo s bijelom zastavom. Imamo finu atmosferu u momčadi i veliki motiv da utakmicu napravimo zanimljivom - zaključio je Milačić.

Utakmica Zabok- Šibenka igra se u nedjelju u 18,30 sati.

17. travanj 2024 07:36