StoryEditorOCM
KošarkaU nedjeljnom TV terminu

Šibenka na gostovanju kod svog dugogodišnjeg trenera: Milačić priželjkuje predstavu kao u Škrljevu i drugu ovosezonsku pobjedu

Piše Krešimir Gulin
16. listopada 2021. - 11:36

Košarkaši Šibenke gostuju u Zagrebu kod Furnira u nedjelju u 17 sati, u HRT-ovom televizijskom terminu. Važna je to utakmica u miješanju karata u donjem dijelu tablice. Naime, Narančasti imaju svega jednu pobjedu u dosadašnjem dijelu sezone, dok Zagrepčani koje vodi Jeronimo Šarin, dugogodišnji trener Šibenke, još ne znaju za slavlje.

U taboru Šibenke vrlo ozbiljno shvaćaju nedjeljnu utakmicu. Tako je netom nakon teškog poraza na Baldekinu u srijedu kontra Cedevite Junior trener Damir Milačić izjavio:

- Mi smo maksimalno fokusirani na susret s Furnirom, to je nama važnija utakmica od Cedevite, jer tu objektivno možemo tražiti bodove. Idemo u goste ekipi koja je na 0:5 i sigurno je da će oni napraviti sve da dođu do svoje prve pobjede.

Na nama je da budemo maksimalno koncentrirani i da dođemo na teren na način kako smo došli u Škrljevo, gdje smo ostvarili našu jedinu pobjedu do sada. To znači, puni samopouzdanja, puni vjere u sebe, momčadskog duha. Nadam se da ćemo napraviti sve i vratiti se sretni iz Zagreba.

Što se tiče domaćina, to je puno bolja momčad nego što to pogled na tablicu kaže. Smatram da su oni jako nezgodna ekipa, jako dobro vođena od strane njihovog trenera. Ima tu u momčadi određene kvalitete. Mi se sigurno nećemo uplesti u mrežu podcjenjivanja- istaknuo je Milačić.

25. travanj 2024 12:09