StoryEditorOCM
Košarkanema opuštanja

Šibenka gostuje kod Škrljeva: ‘Ulazimo u svaku utakmicu kao da je finale svjetskog prvenstva‘

Piše Krešimir Gulin
1. travnja 2022. - 14:45

Košarkaši Šibenke relativno dobrosu otvorili Ligu za ostanak s dvije pobjede (Alkar i Osijek) te jednim porazom (Sonik Puntamika). Međutim, u tom sportskom čistilištu gdje je čak pet momčadi zgužvano u samo jednu pobjedu razlike, nema mjesta za opuštanje. Jer, pretanka je linija između ispadanja iz lige i ulaska u play off:

- Ulazimo u svaku utakmicu kao da je finale svjetskog prvenstva. Tako shvaćamo i gostovanje kod Škrljeva- kazao je centar Šibenke Pavao Paić, nakon pobjede nad Osijekom gdje je bio najbolji igrač utakmice.

Škrljevo je u najkomotnijoj poziciji od svih sudionika Lige za prvaka. Momčad iz riječkog zaleđa dočekuje Šibenku nakon uvjerljivog poraza u Sinju:

- Škrljevo je tu utakmicu igralo bez Barnjaka, a on im je silno važan igrač. Međutim, očekujem ga protiv nas, jer će oni napraviti sve da isperu gorak okus iz Sinja

Na nama je da budemo maksimalno borbeni i koncentrirani i kad smo takvi, ako smo kompletni možemo pobijediti svakoga- kazao je Damir Milačić, trener Šibenke.

U zadnje vrijeme neizostavni član prve petorke Narančastih je Ivan Gulin:

- Nakon domaće pobjede nad Osijekom utakmicu sa Škrljevom iščekujemo u dobroj i pozitivnoj atmosferi.

Znamo da utakmica neće biti lagana s obzirom na njihovu kvalitetu i domaći teren.

Međutim, na nama je da uđemo fokusirani, da budemo maksimalni svih 40 minuta i da budemo koncentrirani na stvari koje trebamo raditi i naravno da napravimo sve što je u našoj moći da utakmicu odvedemo u našu korist- izjavio je Gulin.

Utakmica Škrljevo- Šibenka igra se u subotu u 19 sati u dvorani Mavrinci.

27. travanj 2024 07:20