StoryEditorOCM
KošarkaNIKAD TANJI

Samo sedam "narančastih" na prozivci, jedino novo lice Bruno Španja

16. kolovoza 2017. - 22:29

Baldekin je ponovno oživio. Momčad Građanskog košarkaškog kluba Šibenik, koja će u novoj sezoni jedina braniti „boje“ šibenske košarke, danas se ponovno okupila zajedno sa svojim stručnim stožerom. To „okupila“ treba uzeti s dozom rezerve, s obzirom da je treneru Vladimiru Anzuloviću na dispoziciji trenutačno samo sedam igrača. S napomenom da nekadašnji prvotimac Bruno Španja zasad samo trenira s „narančastima“. Tako se na Baldekinu dogodilo da je stručni stožer, pojačan za tajnika Damira Grandeša i Anzulovićeva 13-godišnjeg sina Luku, bio jednako brojan kao i momčad!

Na prvoj su se prozivci od dosadašnjih članova Šibenika pojavili Radovčić, Šarić, Pandurić, Bašić, Nakić i Paić. Nedostajao im je tek najmlađi Ivan Gulin, koji trenutačno uspješno nastupa u dresu hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Crnoj Gori.
- Malo nas je. Sa mnom su svi igrači, s kojima sam surađivao i lani, pa velikih nepoznanica nema. Nadam se da ćemo što prije imati potreban broj igrača u trenažnom procesu i, naravno, da ćemo vrlo brzo kompletirati roster –  govorio je Anzulović prije prvog treninga pred novu sezonu.

Kad su u pitanju pojačanja, na Baldekinu nema nikakvih novosti. No, Zula nema dvojbi kad su u pitanju pozicije na kojima mu trebaju osvježenja.
- Najtanji smo u centarskoj liniji, pod košem  - jasan je trener Šibenika.

Makar se pojavio na Baldekinu, status kapetana Domagoja Bašića i dalje nije riješen. No, čini se da će biti.
- Prema informacijama, koje imam, Bašo će biti naš član i ove sezone – kratko će Anzulović.

Šibenčani već imaju „pristojan“ broj dogovorenih prijateljskih utakmica, među kojima je i snažni turnir u Veneciji na kojemu će uz domaćina, talijanskog prvaka, nastupiti Zadar i slovenski Koper. 

26. travanj 2024 02:46