StoryEditorOCM
KošarkaFUNCUTI ZOVU

"S tobom i u centar svita!"

Piše P.M.
21. travnja 2017. - 12:11

Makar je najveći dio prijatelja GKK Šibenik otišao pognute glave iz dvorane nakon tragičnog poraza od Cibone, najvatreniji šibenski navijači Funcuti i dalje su neumorni u svojoj podršci „narančastima“. Samo 24 sata nakon poraza od „vukova“ udruga navijača Šibenski funcuti oglasila se na svojim facebook stranicama i pozvala sve svoje pripadnike na posljednju utakmicu regularnog dijela sezone, koju će Šibenik odigrati protiv Cedevite u Ludbregu.

- Ovu nedjelju, 23. travnja u 18 sati, naš GKK Šibenik igra protiv KK Cedevite u Ludbregu (grad u centru svijeta). Ovo je posljednje kolo regularnog dijela prvenstva i utakmica koja odlučuje o čitavom prvenstvu. Pozivamo sve kojima je narančasta boja u srcu da nam se pridruže na ovom najvažnijem gostovanju ove godine. Idemo se zagrijat' za playoff, ljudi, vrime je! – poručili su Funcuti.

Podsjetimo, „građani“ bi u slučaju da naprave iznenađenje i pobjede Cedevitu zadržali drugo mjesto na ljestvici, što bi ih u doigravanju odvelo na osječke Vrijednosnice. Poraz bi ih, vrlo vjerojatno, „gurnuo“ na četvrtu poziciju, pa bi u prvom krugu playoffa gledali veliki dalmatinski derbi sa Zadrom. 

19. travanj 2024 06:23