StoryEditorOCM
KošarkaKošarka

"Narančasti" još traže "break" koji su izgubili od Osijeka; Mogu li ga naći u Draženovom domu kod Milekovićevog Hermesa?

10. studenog 2018. - 12:39

Košarkaši GKK Šibenika još traže "break" koji su izgubili na Baldekinu porazom od Osijeka. Unatoč porazima od Cibone i Splita, to je jedini kiks "narančastih" ove sezone.

Važnu pobjedu na strani koja bi ispravila taj krivi korak, momčad trenera Mira Jurića pokušat će ostvariti u nedjelju u Zagrebu u Draženovom domu gdje gostuje kod Hermes Analitice. "Analitičari" su ove godine uvelike promijenili roster. "Nakrcali" su ga nizom provjernih igrača. Od Vladovića, Rogića, Vlaića, Krapića, Tončinića, kojeg su doveli u petak.

No, jedno ime u redovima Zagrepčana posebno je znano Šibenčanima. Riječ je o Ivanu Milekoviću, koji je lani nosio narančasti dres:

- Dečki u Šibeniku rade sjajan posao. To su odlični momci, koji imaju pravog trenera. Želim im sve najbolje u nastavku sezone, ali ne i u nedjelju- poručio je Mileković.

Šibenčani u Zagreb putuju kompletni. Napokon su odradili dobar tjedan u punom sastavu:

- Spremni dočekujemo utakmicu. U ekipi je dobra atmosfera, naročito nakon važen pobjede nad Alkarom u prošlom kolu. Nadamo se da bismo u Zagrebu mogli napraviti već spomenuti "break"- veli Domagoj Šarić, branič GKK Šibenika.

Utakmica između Hermesa i Šibenika mogla bi se opisati dvobojem iskustva s jedne i mladosti i energije s druge strane:

- Čujte, njihov Jakov Vladović je prošao više toga u karijeri nego skoro cijela naša ekipa. Ali, i Cibona je bila iskusnija pa smo se zanli nositi s njima. Znamo gdje su naše šanse i kako napadati Zagrepčane. Ako budemo dobro trčali i ako budemo na visokom energetskom nivou onda imamo realne šanse za pobjedu- kazao je Miro Jurić, trener GKK Šibenika.

Utakmica Hermes Analitica- GKK Šibenika igra se u nedjelju u 16 sati u Draženovom domu u Zagrebu.

25. travanj 2024 04:07