StoryEditor
KošarkaAnzulovićevo hvala upravi

Otišli na put dan ranije, upoznali dvoranu: "Građani" napravili sve da u Čavlima ne upadnu u kašetu brukava

13. ožujka 2017. - 14:09

U taboru GKK Šibenika maksimalno ozbiljno su shvatili gostovanje u Škrljevu (utorak, 19 sati). Najprije su tražili odgodu zbog činjenice da je nekoliko prvotimaca "narančastih" proteklog vikenda sudjelovalo na juniorskom poluzavršnom turniru u Vukovaru. Potom su na put u Rijeku krenuli dan ranije i usput odradili trening u dvorani "Mavrinci" u Čavlima gdje Škrljevo igra svoje domaće utakmice. Dakle, "građani" su napravili sve predradnje da u Čavlima ne upadnu u kašetu brukava. Kao recimo Cedevita prije dva tjedna:

- Svaku utakmicu shvaćamo ozbiljno, pa tako i ovu sa Škrljevom. Hvala upravi što nam osigurava maksimalne uvjete za pripremu i odigravanje utakmica- kazao je Vladimir Anzulović, trener GKK Šibenika.

Njegova momčad je u dobrom ritmu, imaju tri prvenstvene pobjede za redom. Zadnji poraz je bio onaj epski na Gripama. Žele li ostati u krugu ekipa koje pucaju na prva tri mjesta na tablici, Šibenčani moraju slaviti u Škrljevu:

- Jasno da idemo gore na pobjedu. Momčad je dobro radila na treninzima i sada to treba prenijeti i na utakmicu. Moram istaknuti da je Škrljevo angažmanom trenera Rajkovića i dolaskom iskusnih igrača Perkovića i Štembergera značajno podiglo nivo svoje igre- ističe Anzulović.

Ove sezone neizbježno je pitanje zdravstvenog stanja igrača Šibenika. Posebno Izzeta Turkyilmaza koji je dobro odradio prošlu utakmicu s Goricom:

- Izzet je kroz život naučio na izbivanja s parketa. Protiv Gorice je odigrao na svježinu. Trenutačno je dobro, kao i gro ekipe. Šteta što su nam juniori dosta "izraubani" od turnira u Vukovaru, jer su zadnju utakmicu pružili dosta dobru igru- zaključio je Anzulović.
 

Izdvojeno

14. kolovoz 2020 13:33