StoryEditorOCM
KošarkaUoči nedjeljne utakmice

Narančasti traže nastavak dobrog niza protiv ekipe koju vodi Šibenčanin Šarin: na Baldekin stiže Furnir

Piše šibenski.hr
9. travnja 2022. - 15:44

Košarkaši Šibenke vrlo dobro su otvorili Ligu za ostanak i upisali tri pobjede u četiri kola. Međutim, sigurna luka spasa još uvijek je daleko, jer liga je veoma izjednačena. U nedjelju u goste Narančastima stiže zagrebački Furnir koji ih je dva puta pobjeđivao ove sezone. Eventualnom pobjedom protiv ekipe koju vodi Šibenčanin Jeronimo Šarin Narančasti bi napravili još jedan važan korak prema već spomenutoj luci spasa, a možda i prema play offu:

- U dobrom smo nizu od dvije pobjede, u pozitivnoj atmosferi.Očekujem da nastavimo u pobjedničkom tonu. Nadam se kako ćemo biti kompletni, jer smo i tijekom ovog tjedna imali problema s ozljeda, prije svih Arslanagića. Igramo kući, u ulozi smo favorita s obzirom na naše zadnje predstave. Očekujem da mi ekipa bude maksimalno borbena i motivirana. Akada je tako ne bojimo se nikoga i želimo pobjediti Furnira- kazao je Damir Milačić, trener Šibenke.

- Moramo ući u utakmicu od prve minute maksimalno i u obrani i u napadu, držati se dogovora koji smo pripremali ovaj tjedan i nadam se da će to rezultirati našoj pobjedi da bi obradovali sebe i ljude oko nas. Nadam se da će publika doći u što većem broju i bodriti nas u ovoj jako bitnoj utakmici- poručio je Patrik Jambrović, košarkaš Šibenke.

Utakmica Šibenka- Furnir igra se u nedjelju u 18 sati na Baldekinu.

03. svibanj 2024 00:31