StoryEditorOCM
KošarkaPost covid Šibenka

Narančasti s puno problema dočekuju Osijek u važnoj utakmici koja kroji dno tablice: ‘Nećemo tražiti alibije u koroni‘

Piše Krešimir Gulin
28. siječnja 2022. - 19:45

Košarkaši Šibenke u subotu u 17 sati na Baldekinu dočekuju Osijek u vrlo važnoj utakmici u borbi za ostanak

- Najprije bih naglasio da je ovo post covid period moje ekipe, zato što je pola igrača bilo u izolaciji i najgore od svega što je ta izolacija bila pod vrlo visokim simptomima i temperaturama.

Utakmica koju smo prošlog vikenda igrali u Zadru je najbolji pokazatelj koliko smo se iscrpili, koliko je izgubljenih treninga i nažalost potrebno je vrijeme da se vratimo u onu kolotečinu koju smo imali do korone.

Utakmice protiv Osijeka  nam strahovito puno znači posebno ako pobijedimo,  jer ta pobjeda bi nas vratila na  pozitivan kolosijek.

Ne možemo se lagati da nećemo igrati na pobjedu i da ćemo tražiti alibije u koroni. Što je bilo bilo je, moramo se stisnuti bez obzira što nemamo dva igrača i bit ćemo hendikepirani. Hoću od igrača koji dođu na teren da budu na sto posto i da vjeruju u pobjedu i tad će pobjeda i doći- kazao je Damir Milačić, trener Šibenke.

Adnan Arslanagić, playmaker Šibenke se nadam kako su Narančasti ostavili iza sebe neugodni period s koronom i velikim brojem pozitivnih igrača:

- Uspjeli smo povezati nekoliko treninga gdje smo bili kompletni tako da sada to izgleda dosta bolje i nadamo se da će tako i ostati.

U subotu nam stiže neugodna ekipa Osijeka koja je u stanju napraviti puno problema bilo kome u ovoj ligi. Ali mi igramo na domaćem terenu i znamo koliko nam ova utakmica znači tako da pristupamo s ulogom favorita i tako ćemo se postaviti od prve minute.

Nadam se da će nas publika doći podržati, spremni dočekujemo ovu utakmicu i uz pravi stav i dogovore iz svlačionice smatram da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje- rekao je Arslanagić.

20. travanj 2024 06:57