StoryEditorOCM
KošarkaSan postaje java

Narančasti bez Paića i Gulina na Škrljevo; Kapetan Bašić poručuje: ‘Neka nas ‘ludilo‘ i pjesma s krcatog Baldekina vode do play offa‘

Piše Krešimir Gulin
29. travnja 2022. - 09:59

Košarkaši Šibenke sjajnim nizom od šest pobjeda pregrmjeli su najvažnije brige, one oko ostanka u HT Premijer ligi. U preostala dva kola, dovoljna im je jedna pobjeda da dođu do 'bonus' nagrade- plasmana u play off. Prvu prigodu da izvade vizu za doigravanje Narančasti imaju u subotu kada im na Baldekin stiže momčad Škrljeva koja je jedan od dva sudionika play offa iz Lige za ostanak:

- Najavit ću ovu utakmicu kao što sam najavljivao sve utakmice proteklih mjeseci. A to je, da je svaka iduća utakmica nama najbitnija u sezoni. Svaka je imala svoj put i svaka je imala svoj cilj pa tako i ova, jer sa ovom pobjedom bi došli u situaciju da igramo play off što je bila utopija za sve osim za moje igrače- kazao je Damir Milačić, trener Šibenke.

I u ovoj utakmici Narančasti neće biti kompletni. Nedostajat će im dva važna igrača- Paić i Gulin:

- Neću bježati od uloge laganog favorita neovisno o našim hendikepima. Igramo kući, nemamo se čega bojati i moramo biti hrabri i taktički mudri i nakon toga se možemo nadati pobjedi- poručio je Milačić.

Premda će šibenski navijači morati hitati s Baldekina na Šubićevac, gdje gostuje Rijeka, kapetan Domagoj Bašić nada se potpori s tribina:

- Imamo šest pobjeda u nizu i ova moguća sedma nam donosi nešto što je prije par mjeseci bio samo san, san u koji smo moja ekipa i ja čvrsto vjerovali. Dvorana će biti puna i neka nas 'ludilo' i pjesma s krcatog Baldekina vode do play off-a- istaknuo je iskusni šuter Šibenke.

Utakmica Šibenka- Škrljevo igra se u subotu u 17 sati.

24. travanj 2024 13:49