StoryEditorOCM
Košarkastiže škrljevo

Nakon Kanade na Baldekin: Šibenka uz pomoć navijača očekuje povratak pobjedama

Piše Krešimir Gulin
26. studenog 2022. - 18:50

Poslije šest uzastopnih pobjeda, košarkaši Šibenke upisali su dva poraza u nizu u HT Premijer ligi. Međutim, nisu to porazi koji zvone na uzbunu, budući da su Narančasti poraženi od kvalitetnih protivnika (Cedevita i Cibona).

Momčad trenera Damira Milačića odigrala je tek jedno slabije poluvrijeme kod Cedevite, a da su u dobroj formi pokazali su pobjedom u Beču u Alpe Adria Cupu.

Prigodu za povratak na pobjedničku stazu u domaćem prvenstvu Šibenka ima u nedjelju kada im na Baldekin stiže Škrljevo. Ekipa iz riječkog zaleđa u dobroj je formi i ima seriju od tri pobjede:

image

 Damir Milačić

Nikša Stipaničev/Cropix

- Nemamo vremena za odmor, pa ćemo se pokušati što prije regenrirati nakon napornog puta u Austriju i utakmice koja nas je puno potrošila emotivno i fizički.

Ekipa Škrljeva je jako dobra i izuzetno ih respektiramo. Imamo problema sa sitnim ozjedaama i temperaturama, ali se nadam da ćemo uz pomoć naših navijača dati svoj maksimum i pokušati doći do još jedne pobjede- rekao je Damir Milačić, trener Šibenke.

image

Srđan Brocić

Nikša Stipaničev/Cropix

U pomoć navijača ufa se i Srđan Brocić, playmaker Šibenke: 

- Očekuje nas zahtjevna utakmica jer nam u goste dolazi ekipa Škrljeva, koja u posljednja tri susreta imaju tri pobjede. Naša pobjeda protiv Vienne u Alpe Adria cupu dala nam je dodatno samopouzdanje i pokazala da možemo puno toga napraviti kroz ovu sezonu. Nadam se da će tribine biti popunjene i da ćemo upisati još jednu ovosezonsku pobjedu- rekao je Brocić.

A publike bi moglo biti dosta na Baldekinu, jer je uprava kluba mislila na njih i pomakla termin utakmice kako bi mogli stići u dvoranu nakon nogometne utakmice Hrvatske i Kanade.

Naime, utakmica Šibenka- Škrljevo počinje u 19,30 sati.

24. travanj 2024 11:18