StoryEditorOCM
Košarka'Narančasti' uoči Zadra

Mladen Primorac više nije igrač Šibenke; Sportski direktor Vukičević: Ja prvi ne bih trpio nedisciplinu

9. studenog 2019. - 13:55

Dalmatinski derbi sa Zadrom koji je na rasporedu u ponedjeljak u 20 sati u dvorani na Baldekinu, košarkaši Šibenke dočekuju bez jednog igrača. Naime, centar Mladen Primorac više nije član 'narančastih'.

Trakavicu oko već bivšeg košarkaša Šibenke objasnio je sportski direktor Filip Vukičević:

- Evo, da konačno prekinemo s nagađanjima. Postigli smo usmeni dogovor s igračem i njegovim agentom, sporazumno i bez ikakvih svađa i 'repova'- rekao je Vukičević i pojasnio zašto su se razišli s košarkašem koji je ljetos stigao iz zagrebačkog Bosca i najavljivan kao pojačanje:

- Slažem se s tezom da su njegove igre mogle biti i bolje. Rekao bih da se jednostavno nije snašao u Šibenki. Međutim, neozbiljne su priče o njegovoj navodnoj nedisciplini koje su kružile. Njegovo ponašanje bilo je bez zamjerke i svaki trening je odradio maksimalno profesionalno. Dapače, Primorac je odlična osoba- zaključio je Vukičević.

Pitali smo ga planira li se dovoditi nekoga umjesto Primorca?

- Trenutačno ne. No, prijelazni rok traje još cijeli prosinac. Vidjet ćemo kako će ostatak ekipa reagirati na novog trenera Edija Dželaliju i onda ćemo donijeti konačnu odluku- veli sportski direktor Šibenke.

U kuloarima se spominje kako bi Nik Slavica ponovno mogao odjenuti narančasti dres?

- Što se mene tiče, tu nema nikakvih prepreka, to više što je Slavica domaći igrač. Međutim, trebamo obaviti razgovore. Okolnosti od lani su se promijenile. Svaki novi igrač, pa tako i Slavica, mora se uklopiti u sistem novog trenera- kaže Vukičević.

Hoće li biti još izlaznih transfera, osim ovog Primorčevog?

- Za sada neće. No, nikad se ne zna što se može dogoditi. Koliko vidim, svi igrači su na zavidnom nivou štp se tiče zalaganja. Pa, ja prvi ne bih trpio nikakvu nedisciplinu. Također, čini mi se kako su momci dobro prihvatili novog trenera- završio je sportski direktor Šibenke.

Inače, ulaznice za utakmicu sa Zadrom bit će u prodaji još u nedjelju. Naime, na dan utakmice, u ponedjeljak neće biti moguće kupiti karte. Također, iz Šibenke napominju kako su sve ulaznice personalizirane.

19. travanj 2024 11:07