StoryEditorOCM
KošarkaŠibenka gostuje kod Cedevite Junior

Milačić: ‘Očekujem ‘fajtersku’ utakmicu, pokušat ćemo se suprotstaviti favoriziranom protivniku‘

Piše Šibenski.hr
13. studenog 2022. - 11:45
Dvorana Baldekin Kosarkaska utakmica HT Premijer lige GKK Sibenka - KK Dubrava Furnir. Na fotografiji: Damir Milacic, trener GKK Sibenka.Niksa Stipanicev/Cropix

Košarkaši Šibenke u ponedjeljak 14. studenog putuju u goste Cedeviti junior na zaostalu utakmicu 1. kola HT Premijer lige. Iako se narančasti bore sa zdravstvenim problemima pojedinih igrača, trener Šibenke Damir Milačić, za službenu stranicu Kluba, najavio je borbenu utakmicu.

Damir Milačić, trener Šibenke: - Utakmica sa Cedevitom je utakmica koja je odgođena iz prvog kola i dolazi nam u nepovoljnom trenutku. S obzirom na sve zdravstvene probleme koje imamo u momčadi, ne znam kakav će sastav biti u Zagrebu, međutim liječnička služba će odlučiti koji to igrači mogu biti maksimalni na terenu. Što se tiče sastava, tko god dođe u Zagreb mora dati svoj maksimum u timskom duhu i energiji i kao takvi ćemo se pokušati suprotstaviti favoriziranom protivniku. Cedevita junior isto muku muči sa povredama međutim to je jedna odlična ekipa jer smatram da oni svaki svoj izostanak mogu nadomjestiti. Očekujem jednu ‘fajtersku‘ utakmicu po nas i da pokušamo što bolje odigrati i iznenaditi odličnog protivnika – kazao je Milačić.

Utakmicu je najavio i kapetan Šibenke, Pavao Paić

- Nakon kratke reprezentativne pauze uspjeli smo se dobro rekuperirati i dobro pripremiti za nastavak prvenstava. Očekujemo momčad Cedevite junior koja je jako kvalitetna ekipa i sigurno pripada vrhu tablice i sigurno da će dati sve od sebe da se vrate na pobjedničke staze. Međutim mislim da će se dosta toga i nas pitati u toj utakmici i kao u svakoj do sada dat ćemo sve od sebe i nadati se pobjedi te novim bodovima u gostima – rekao je Paić.

20. travanj 2024 05:15