StoryEditorOCM
Košarka‘šibenka od malena‘

Još jedna hvale vrijedna akcija kluba s Baldekina: ‘Želimo im od malih nogu usaditi ljubav prema sportu‘

Piše Šibenski.hr
4. studenog 2022. - 11:19

Košarkaši Šibenke kapetan Pavao Paić i igrač Luka Skorić su u sklopu akcije ‘Šibenka od malena’ posjetili šibenski Dječji vrtić ‘Smilje‘.

Uz košarkaše na druženju s najmlađim navijačima bio je i direktor Šibenke Domagoj Bašić, a ugostili su ih odgojiteljice te ravnateljica vrtića Gorana Rakić.

- Posjetom košarkaša Šibenke, DV Smilje, PO Mali Mihovil, obnovili smo te nastavljamo vrijednu suradnju naših vrtića s omiljenim nam klubom.

Kako su naši vrtići u različitim projektima, ovaj posjet je jako važan za vrtić Mali Mihovil koji je u projektu “Volim živjeti zdravo i na to imam pravo” jer su se dotakli koliko je zdrava prehrana važna za svakog sportaša pa tako i za naše košarkaše. Kroz ovu suradnju razvijamo ljubav prema sportu, stječemo zdrave navike, učimo voljeti i poštivati naš grad kroz njegovu povijest, sadašnjost i budućnost- kazala je Rakić.

image

Košarkaši Šibenke posjetili Dječji vrtić Smilje

GKK Šibenka

- U nedavnom ugodnom sastanku sa ravnateljicom vrtića Smilje, Goranom Rakić, dogovorili smo na obostrano zadovoljstvo jednu suradnju između vrtića i Šibenke. Kroz posjete košarkaša u vrtiće, te dolaske djece u dvoranu pokušat ćemo im približiti općenito sport, košarku i život sportaša. Veselimo se druženju s našim mališanima- istaknuo je Domagoj Bašić, direktor Šibenke:

24. travanj 2024 16:51