StoryEditorOCM
KošarkaKošarka

Još jedan težak udarac za Baldekin: Martin Junaković više nije igrač Šibenika

21. prosinca 2018. - 13:38

Još jedan težak udarac pogodio je Baldekin. Nakon što je GKK Šibenik napustio centar Matija Poščić, "narančasti" bilježe još jedan odlazak. Ovaj put još bolniji od onog Poščićevog.

Naime, kako su objavili iz šibenskog HT Premijer ligaša, član momčadi trenera Mira Jurića više nije Martin Junaković!

- Nakon što je dogovoren sporazumni raskid ugovora, Martin Junaković više nije igrač GKK Šibenik. Junakoviću, želimo svu sreću u novom klubu, te mu se zahvaljujemo na svemu učinjenom u narančastom dresu- objavili su iz GKK Šibenika.

Junakovićev odlazak bit će teško nadoknaditi, budući da se oko njega praktički vrtjelo sve u igri Šibenika. O tome govore i brojek koje kazuju da je Junaković bio najbolji strijelac i asistent "narančastih".

Premda je tijekom prvog dijela sezona nekoliko interesantnih ponuda stiglo na Junakovićevu adresu, očekivao se njegov ostanak na Baldkeinu barem do kraja sezone. To više što je Junaković ovog ljeta prilikog službenog predstavljanja istaknuo kako ovaj put u Šibenik dolazi na duže vrijeme. Ispalo je da je to "duže vrijeme" trajalo oko četiri mjeseca...

Sada je pred upravom GKK Šibenika vrlo težak posao. U zimskoj stanci moraju pronaći barem dvojicu- trojicu igrača kojima će ojačati roster momčadi. Jer, i s Poščićem i Junakovićem Šibenik je imao kratku rotaciju. A trenutačno je situacija blago rečeno- alarmantna!

- Dogovorom Junakovića i kluba postignut je sporazumni raskid ugovora. Obje strane su zadovoljne postignutim dogovorom i uvjetima raskida koje nećemo iznositi u javnost. U ovom trenutku intenzivno pregovaramo s nekoliko igrača i nadamo se kako ćemo vrlo brzo s istima postići dogovor- izjavio je sportski direktor "narančastih" Filip Vukičević.

18. travanj 2024 02:03