StoryEditor
KošarkaSkupština GKK Šibenika

Još bez čelnog čovjeka: Bašar Egemen v.d. predsjednika, Filip Vukičević preuzima ulogu sportskog direktora!

7. kolovoza 2017. - 22:36

Iz drugog pokušaja održana je izvanredna sjednica Skupštine Građanskog košarkaškog kluba Šibenik. Međutim, opet nije donesena ona ključna odluka. Ili, "narančasti" još uvijek formalno nemaju prvog čovjeka kluba. Točnije, funkciju v.d. predsjednika obnašat će dopredsjednik kluba Bašar Egemen, predstavnik glavnog sponzora Dogus Grupe. Kako je pojašnjeno, sve dok se ne pronađe neko trajno rješenje...

Druga kadrovska odluka koja je donesena bila je očekivana. Razriješen je dojučerašnji predsjednik Ante Grbac, koji je i sam u međuvremenu zatražio brisanje iz članstva kluba. Zanimljivo, on nije jedini koji je to učinio. Isto su napravili još jedan bivši predsjednik Ante Grbac. Jednako kao i Gordan Baraka, kojeg su u kuloarima spominjali kao jednog od kandidata za novog čelnog čovjeka "građana". Da budemo precizni, osam članova Skupštine je izbrisano iz članstva Skupštine kluba, tako da ona sada broji 30 članova.

Najveća novost koju je iznjedrila sjednica Skupštine kluba je ponovno uvođenje funkcije sportskog direktora. Ubuduće bi za struku GKK Šibenika trebao biti zadužen 29- godišnji Filip Vukičević, bivši kapetan GKK Šibenika koji je lani zbog ozljede leđa zaključio igračku karijeru. Vukičevićevo imenovanje treba potvrditi uprava kluba, no to je samo formalnost.

Osula se i uprava kluba. Trenutačno je u njoj samo šest ljudi. To su predstavnici Dogus grupe Bašar Egemen, Vladimir Kravar i Cem Ecevit, te Zvone Čović, Goran Bulat i Joško Šupe. Još tri mjesta su ostala upražnjena, no i šesteročlana uprava može legitimno donositi odluke.

Izdvojeno

30. rujan 2020 08:53