StoryEditorOCM
KošarkaŠibenčani na fešti u Zaboku

Jolly će nazdraviti gemištom sa Zagorcima, ali i nastojati im zagorčati otvaranje dvorane

3. ožujka 2017. - 15:45

Košarkaši Jolly JBS-a u prošlom kolu u Zadru odigrali su jednu od dvije najlošije svoje utakmice ove sezone. Prva je bila još u četvrtom prvenstvenom kolu sa Zagrebom u Trnskom. Šibenčani će prigodu za "break", odnosno povratak na pobjedničku stazu tražiti u subotu (19 sati) u Zaboku.

U Zagorju će vladati svečarska atmosfera, budući da će Zabok s Jollyem odigrati prvu prvenstvenu utakmicu u novoj dvorani. Šibenčani će rado sa Zagorcima nazdraviti gemištom, ali će im isto pokušati pokvariti feštu. Da Jolly vrlo ozbiljno shvaća utakmicu u Zaboku govori i činjenica da su na put krenuli dan ranije. Najviše stoga da u petak navečer odrade trening i osjete novu dvoranu:

- Dobro je da ste spomenuli utakmice u Zadru i Zagrebu jer smo u oba ta susreta ušli zadovoljni prije odrađenim. U Zagrebu dobrim početkom sezone, a u Zadru nakon dobro odigranog turnira Kupa. I oba puta nam se takav pristup obio o glavu. Nema boljeg upozorenja za moju momčad uoči utakmice sa Zabokom. Držim da je to za nas najteža utakmica u ovom dijelu sezone, jednako kao što je to bila ona u Osijeku ujesen. Atmosfera u dvorani će biti odlična, Zabok je u dobrom ritmu i lako bi o pobjedniku mogla odlučivati jedna lopta- govori Ivan Velić, trener Jolly JBS-a.

Zabok je sasvim promijenio momčad u odnosu na prvi dio sezone. Novi članovi Zaboka su i bivši igrači Jollya Hrvoje Puljko i Paško Vrlika:
- I ne samo njih dvojica, tu su još i Babić i Polutak... U zadnje vrijeme igraju zaista dobro, puni su iskustva i doista nam neće biti nimalo lako- završio je Velić.

16. travanj 2024 18:06