StoryEditorOCM
KošarkaKošarka

Ivan Mileković ostaje na Baldekinu; Sportski direktor Vukičević poručuje: Ove godine mislimo ozbiljno

19. srpnja 2019. - 14:33

Ivan Mileković i iduće godine će igrati za GKK Šibenik! Tu informaciju potvrdio nam je sportski direktor 'narančastih' Filip Vukičević.

Naime, u slučaju iskusnog košarkaša iz Zagreba došlo je do velikog preokreta. Jer, Mileković je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa Škrljevom, a s Baldekina su poručili kako nisu mogli financijski pratiti ponudu kluba s područja Grada Bakra.

No, u međuvremenu je očito nešto novca kapnulo u šibensku blagajnu, pa su 'podebljali' ponudu za Milekovića. Malo 'šuške' i želja za igranjem u Šibeniku očito su bili dobitna kombinacija. Epilog je da će Mileković i treći put u karijeri doći u Šibenik:

- S Milekovićem je sve dogovoreno i očekuje se potpis idućih dana. To znači da na njegovu poziciju više nećemo dovoditi igrače- kazao nam je Vukičević.

Znači li to da neće biti ništa od povratka Henrika Širka na Baldekin, budući da je riječ o sličnom tipu igrača kao Mileković:

- Ne bih još o imenima, sve je moguće, sve je još u zraku. Vrlo brzo ćemo potpisati još neke igrače. Mogu samo poručiti da ove sezone mislimo ozbiljno- rekao je Vukičević.

19. travanj 2024 22:32