StoryEditorOCM
KošarkaS Hermesom bez organiziranog navijanja

Funcuti ogorčeni represijom će šutjeti jednu utakmicu

7. veljače 2017. - 16:05

Logično, veliki interes vlada za ulaznice za završni turnir Kupa Krešimira Ćosića koji će biti odigran u Šibeniku od 15. do 18. veljače. Ulaznice su se trebale prodavati jutros, međutim svi oni koji su došli po dragocjeni papirić, ostali su bez njega. Razlog je tehničke prirode. Naime, karte još nisu stigle u Šibenik.

Kao kompenzaciju svi koji su jutros htjeli kupiti karte mogli su ih rezervirati, pa će ipak moći odgledati Kup. Inače, u samo jedan sat rezervirano je stotinjak karata.

U nizu informacija koje su preplavile medijski prostor zbog događanja za vrijeme i nakon utakmice GKK Šibenik-Zadar oglasila se i navijačka skupina Funcuti. Oni su ogorčeni zbog kažnjavanja svojih pripadnika i stoga neće organizirano navijati na prvenstvenoj utakmici GKK Šibenik- Hermes Analitica, koja je na rasporedu u četvrtak u 19,30 sati.

Priopćenje Funcuta prenosimo u cjelosti:
'Zbog posljedica događaja na utakmici GKK Šibenik - KK Zadar kada je privedeno par naših odabranih članova i prijatelja te su im prepisane zabrane, ovaj četvrtak na utakmici GKK Šibenik - KK Hermes Analitica neće biti organiziranog navijanja! Svi koji žele pogledati utakmicu neka to naprave sa B , C ili D tribine. Karte za utakmicu neće se prodavati u udruzi. 
Opet se nad nama vrši represija zbog nejasnih razloga i to nad odabranim pojedincima za koje očito postoje i vrijede nekakvi posebni zakoni po kojima se ne sudi svima. Još jednom napominjemo da mi nismo kriminalci, već navijači i da na A tribini stojimo samo iz ljubavi prema Šibeniku i zbog podrške našim igračima koji su je svojom srčanošću i zaslužili. Nažalost nekom je u cilju da razbije tu lijepu priču i da unese nemir i nered na tribinu i izvan nje bez bilo kakvih razloga, a mi im poručujemo da na njihovu žalost u tome nikad neće uspjeti!

19. travanj 2024 00:08