StoryEditorOCM
Košarka"Narančasti" idu po novu pobjedu

Erotic front je bio tužan u Zaboku; valjda će Funcuti biti sretni na Baldekinu

26. siječnja 2018. - 14:45

Košarkaši Šibenika ovosezonsku lijepu priču počeli su u listopadu u Zaboku gdje su svladali domaćina i rastužili njihovu navijačku skupinu ekstravagantnog imena Erotic front. Iza košarkaša je prvi dio domaćeg prvenstva i sada se uloge mijenjaju. U prvom kolu "proljetnog" dijela sezone Šibenčani u subotu u 17 sati na Baldekinu dočekuju Zagorce:

- Zabok je napravio dobar posao u dosadašnjem dijelu prvenstva. Njihov cilj je ulazak u play off i otprilike se drže na toj poziciji. Za našu utakmicu dodatno su se ojačali dvojicom mladih igrača Cedevite Jordanom i Buljevićem. Sve to dobro vodi trener Ivan Perinčić. Imamo informacije da će nas pokušati iznenaditi- kaže Vladimir Anzulović, trener GKK Šibenika.

Za razliku od Zaboka, "narančasti" su već ispunili svoj rezultatski cilj za ovu sezonu:
- Mi više nemamo nikakvog rezultatskog imperativa. Jedan i jedini cilj smo ostvarili, a to je bio ostanak u ligi. Međutim, to ne znači da još nije puno posla ispred nas. Cilj nam je pokušati ostati zdravi, dobro trenirati i dignuti nivo individualne i kolektvine igre- poručio je Anzulović.

Da Šibenčani neće dignuti nogu s papučice gasa pokazali su i prošlom kolu kada su deklasirali Zagreb na Baldekinu:
- Moramo biti svjesni kako je Zabok puno kvalitetnija ekipa od Zagreba. No, kada već spominjete tu utakmicu, moram kazati kako me je ugodno iznenadio broj gledatelja koji je skupio na Baldekinu, unatoč izravnom TV prijenosu. I za utakmicu sa Zabokom bih poželio istu takvu posjetu i atmosferu. Jer, bez pomoći navijača i pozitivnog pritiska nećemo uspjeti samo pobijediti Zabok- poziva Anzulović Funcute, ali i druge prijatelje košarke da na Baldekinu provedu subotnju večer.
 

27. travanj 2024 00:14