StoryEditor
Košarkagostovala na hrt-u

Biserka Petrović: Brooklyn Netsi bi zbog Dražena mogli doći u Hrvatsku, pregovori su već u tijeku

Piše šibenski.hr
8. studenog 2021. - 10:21

U emisiji Sport i glazba Hrvatskoga radija Biserka Petrović je između ostaloga prigodom uručenja nedavno objavljene knjige Najveći uspjesi hrvatskog sporta Davora Lulića i Dražena Berakovića ekskluzivno najavila dolazak New Jersey Netsa u Hrvatsku.

- Ako ne zapišemo, nije se dogodilo. Mi imamo toliko sportaša u svim sportovima da trebamo imati još dvije-tri takve knjige, rekla je majka Dražena Petrovića u razgovoru za HRT.

- Ispred Draženovog muzeja je Svjetlo hrvatskog sporta, to nije samo za njega, to je za sve sportaše. Zar to nije lijepo, sačuvati sve i da se brinemo o našoj baštini i sportašima koji su ostavili svoju ostavštinu, mora se raditi na tome, dodala je, a potom otkrila velike planove.

- Zaklada je svoje napravila za proširenje Muzeja, radimo na projektu. Za 30. obljetnicu pregovaramo s Netsima o utakmici u Hrvatskoj. Konkretnog datuma još nema, prepustit ćemo njima kada im bude odgovarao datum, nećemo vezivati za rođendan ili godišnjicu, ali za 30. obljetnicu mora se napraviti nešto veliko.

New Jersey Netsi s jedne strane, a s druge? Hrvatska reprezentacija?

- Vidjet ćemo, teško je složiti najbolje igrače iz Europe, ali radit će se na tome. Ovoga časa još ne mogu više reći, ali radi se na tome, izjavila je Biserka Petrović.

Cijeli razgovor možete poslušati OVDJE.

item - id = 1141201
related id = 0 -> 1159648
related id = 1 -> 1156598
18. siječanj 2022 23:45