StoryEditorOCM
Košarkaprvi trijumf

Bez euforije na Baldekinu, trener Milačić poručio: Nema sprovoda nakon poraza ni svadbe nakon pobjede

Piše šibenski.hr
9. listopada 2021. - 13:30

Tek u četvrtom kolu HT Premijer lige, Šibenka je došla do prvih bodova u novoj sezoni pobijedivši Adria Oil Škrljevo rezultatom 84:89. Škrljevu je presudio njihov prošlogodišnji igrač Adnan Arslanagić, koji je zabio 21 koš.

- Sjajna pobjeda za nas, pokazali smo ono o čemu pričamo od početka sezone. Taj potencijal i žar borbe koji imamo sve to je došlo večeras na svoje i nadam se da ćemo ovako nastaviti. Ekipi Škrljeva čestitke na fer i korektnoj utakmici oni su se digli nakon tri pobjede, ali nisu ušli u utakmicu maksimalno ozbiljno i to im se obilo o glavu. Svojima čestitam na pobjedi i idemo dalje kao da je iduća utakmica najbitnija na svijetu,kazao je playmaker Šibenke za službenu klupsku Facebook stranicu.

Trener Damir Milačić, bio je čvrsto na zemlji:

-Nema sprovoda nakon poraza ni svadbe nakon pobjede. Čestitke igračima. Nastavljamo isto, red i rad.Subota je slobodan dan, a već u nedjelju imamo trening za utakmicu s Cedevitom Junior koja je na rasporedu u srijedu na Baldekinu- izjavio je Milačić

Domagoj Bašić, kapetan Šibenkeje dodao:

- Nakon otvaranja sezone sa tri poraza, pogotovo ovog zadnjeg kućl sa Zabokom, nikako nismo klonuli. Znali smo koliko radimo, da vrijedimo puno vise. Skupili smo se, bez obzira što nam skoro nitko nije davao šanse protiv odličnog Škrljeva, momčadi koja je imala sve pobjede do naše utakmice, stvarno smo vjerovali da možemo pobjediti. To smo i napravili, ova mlada ekipa je večeras pokazala jedan pravi borbeni karakter, kakav Šibenka mora imati, koji će nas sigurno krasiti tokom cijele sezone- zaključio je Bašić.

Iduću prvenstvenu utakmicu Šibenka igra već u srijedu, 13. listopada u 18 sati, kada će na Baldekinu ugostiti Cedevitu Junior.

23. ožujak 2023 12:14