StoryEditorOCM
KošarkaŠibenčanima vjetar u leđa

Baldekin će za završnicu Kupa imati dodatnih 500 mjesta

6. veljače 2017. - 12:04

Na Baldekinu se svi uvelike spremaju za završni turnir košarkaškog Kupa Krešimira Ćosića koji će u Šibeniku biti odigran od 15. do 18. veljače. Podsjetimo, u šibenskoj završnici po prvi put će sudjelovati osam ekipa. Uz domaćine GKK Šibenik i Jolly JBS, to su Split, Zadar, Cedevita, Cibona, Zagreb i Kvarner. Dakle, sve najbolje što u ovom trenutku može ponuditi hrvatska košarka.

Da spektakl bude pravi dodatno se trude i organizatori. Tako je jutros održan sastanak na kojem je potvrđeno da će za turnir na Baldekinu biti postavljene montažne tribine. To znači da će kapacitet dvorane biti povećan za oko 500 mjesta.

Inače, GKK Šibenik je svoju prvenstvenu utakmicu s Hermes Analiticom pomaknuo za četvrtak u 19,30 sati, a sve kako bi što spremniji dočekao idući četvrtak(16.veljače) kada u četvrtfinalu igra s Cibonom.

Dan kasnije će prvenstvene obveze odraditi i Jolly. Njima će se u petak u 18 sati na Baldekinu suprostaviti Zagreb. I to je dobra uvertira u Kup, budući da su kuglice spojile ta dva kluba u četvrtfinalu Kupa. Oni će se u Kupu sučeliti prvog dana, u srijedu.

25. travanj 2024 07:07