StoryEditorOCM
KošarkaRiječani na Baldekinu

Anzulović: Želim Kvarneru svu sreću i ostanak u ligi - ali tek nakon naše utakmice

17. ožujka 2017. - 14:08

Kada se sastaju ponajbolja momčad lige i "fenjeraš" kao što je to slučaj u subotnjoj utakmici GKK Šibenika i Kvarnera na Baldekinu, onda pitanje pobjednika ne bi trebalo biti sporno:

- Da, ali bez obzira na to nikad nikoga ne potcjenjujemo, pa tako ni Riječane. Pripremamo se za njih kao za bilo kojeg drugog protivnika. Međutim, favoriti smo i nemamo se što skrivati. Želimo petu pobjedu za redom, prije niza teških utakmica koje nas čekaju u završnici sezone- govori Krešimir Radovčić, mladi play "narančastih", koji u zadnje vrijeme igra sve bolja. Lako je moguće da Radovčić protiv Kvarnera preuzme glavnu ulogu u organizaciji igre "građana", budući da je nominalno prvi play Teo Petani dobio udarac u kvadriceps i njegov nastup je upitan.



Za trenera Šibenika Vladimira Anzulovića utakmica s Riječanima nosi posebne emocije. Jer, "Zula" je nekoliko sezona radio sjajne stvari na Kozali i Zametu:

- Istina, vezan sam emotivno i za klub i za ljude koji rade u njemu. Imam samo puno lijepih želja za Kvarner. Siguran sam da mogu izboriti ostanak u ligi... ali samo nakon naše subotnje utakmice- veli Anzulović.

"Građani" su u lijepom nizu od četiri pobjede, a prvi dio "kvarnerske rivijere" apsolvirali su u prošlom kolu pobjedom kod Škrljeva:
- Momci su u toj utakmici pokazali sjajan pristup. Moram pohvaliti i tridesetak Funcuta koji su nam došli pružiti podršku. Ugodno me iznenadio njihov dolazak, jer nije lako baš u ovim vremenima potegnuti do Rijeke- završio je trener GKK Šibenika.

Utakmica GKK Šibenik- Kvarner 2010 igra se u subotu u 18 sati na Baldekinu.

19. travanj 2024 12:58