StoryEditorOCM
KošarkaVratio se Izzo

Anzulović: Svi se veselimo Izzetovom povratku, on nam silno fali u rotaciji

3. ožujka 2017. - 13:53

Košarkaši GKK Šibenika u subotu u 18 sati igraju prvenstvenu utakmicu s Goricom na Baldekinu. Međutim, top tema šibenskih košarkaških krugova je povratak Izzeta Turkyilmaza iz Turske u Krešimirov grad. Podsjetimo, turski košarkaš je otišao u domovinu kako bi zaliječio neugodnu ozljedu leđa:

- Svi se veselimo zbog Turkyilmazovog povratka. On nam silno fali u rotaciji. Riječ je o igraču koji dosta znači za našu igru, naročito kad je u treningu. Ipak, moramo biti veoma oprezni s njegovim cjelovitim priključenjem obvezama. Činjenica je da je on gotovo mjesec dana bez pravog treninga. Istina, njegovo zdravstveno stanje sada je puno bolje. Čak je dobio i zeleno svjetlo od svog liječnika iz Turske- kazao je Vladimir Anzulović, trener "narančastih", koji još nije siguran hoće li ljubimac šibenske publike zaigrati protiv Gorice:

- Čujte Turkyilmaz je odradio pripremu utakmice s ostatkom ekipe. Međutim, trenirao je po posebnom programu, trčkarao je okolo... Hoće li zaigrati, odlučit ćemo pred samu utakmicu. Za savjet ću pitati i naše liječničku službu, a razgovarat ću i s Izzom. Ponavljam, moramo biti oprezni s njim, jer sezona je duga- veli Anzulović.

Vrijeme je i za pokoju o Gorici. Nema dvojbe da je Šibeniku vjetar u leđa dala teško izborena pobjeda u Osijeku u prošlom kolu:
- Sigurno je kako su šokantni porazi s Cibonom i Splitom ostavili traga na momčadi. Ali, ja moram pohvaliti igrače i njihov pristup. U Osijeku smo pokazali, ne bih rekao karakter, već borbeni duh kojim smo se u drugom poluvremenu vratili iz velikog minusa. Vjerujte, u Osijeku to nije nimalo jednostavno. Nadam se da ćemo dobar pristup koji nas je krasio veći dio sezone pokazati i protiv Gorice. Borbu iz osječkog Gradskog vrta trebamo prenijeti i na parket Baldekina i uz pomoć publike doći do pobjede. Premda je Gorica značajno pojačana u odnosu na prvi dio sezone. Vidjet ćete, Gorica ima dva jako dobra Amerikanca- zaključio je trener "građana".

23. travanj 2024 16:21