StoryEditorOCM
KošarkaHermes u četvrtak

Anzulović podržao Funcute - oni mogu biti na ponos svima u Hrvatskoj

8. veljače 2017. - 13:26

Poslije šokantnog poraza od Splita, košarkaši GKK Šibenika sigurno nemaju ništa protiv što u idućem kolu imaju nominalno lakšeg protivnika. Tu mislimo na zagrebačku Hermes Analiticu koju "narančasti" ugošćuju na Baldekinu u prvenstvenoj utakmici u četvrtak u 19,30 sati:

- Ma nemamo mi ništa protiv teških utakmica. Činjenica je da nam nije bilo lako nakon Splita, ali stavili smo tu utakmicu negdje sa strane. Što se Hermesa tiče, tražili smo da igramo ranije zbog završnice Kupa, premda do naše četvrtfinalne utakmice s Cibonom imamo sedam dana što je sasvim dovoljno da se pripremimo- govori Vladimir Anzulović, trener GKK Šibenika.

Znači li to da su vaše misli već usmjerene na Kup?
- Ni slučajno. Svaki drugi pristup osim ozbiljnog bio bi poguban. Hermes je promjenom trenera podigao nivo igre što su pokazali pobjedom nad Alkarom u prošlom kolu. Zbog ozljeda koje nas muče još uvijek ne znamo u kojem sastavu ćemo nastupiti. Bez obzira na to, izraziti smo favoriti- veli Anzulović.

Utakmica s Hermesom bit će specifična po tome što neće biti organiziranog navijanja Funcuta. Oni su najavili svojevrsni bojkot nezadovoljni postupanjem šibenske policije nakon utakmice sa Zadrom na Baldekinu. Odnosno, privođenjem nekolicine Funcuta i izricanjem zabrani pristupa sportskim borilištima njihovim članovima:

- Mogu samo dati podršku Funcutima. Isto tako, želim reći da i mi kao klub plaćamo neke kazne koje ne bismo trebali. Naši navijači mogu biti na ponos svima u Hrvatskoj, što se tiče brojnosti i što se tiče navijanja- misli trener GKK Šibenika.

19. travanj 2024 02:06