StoryEditorOCM
KošarkaIz Katara na Baldekin

Američko krilo Brandon Penn potpisao za Jolly

12. siječnja 2017. - 11:30

Davor Vidačak, sportski direktor Jolly JBS-a konačno je otkrio planove trenutačnog lidera A-1 lige:
- Do kraja sezone pokušat ćemo se ugurati među prve tri momčadi, odnosno plasirati na pozicije koje vode u ABA ligu. Znamo da to neće biti lako, ali dosadašnji naši rezultati nam diktiraju da pokušamo napasti prva tri mjesta na tablici u regularnom dijelu prvenstva- kazao je prvi operativac Jollya.

Da u bijelom kantunu Baldekina misle ozbiljno svjedoči i podatak da su se pojačali za nastavak prvenstva. Naime, do kraja sezone ugovor s Jollyem potisao je Amerikanac Brandon Penn. Riječ je o 26- godišnjem krilnok igraču visokom 203 centimetra. U dosadašnjoj karijeri Penn je igrao u Makedoniji, Grčkoj, Danskoj,... a na Baldekin dolazi iz Katara:

- Sudeći po viđenom i preporukama dovodimo dobrog igrača. Radi se o klasičnoj "trojci", kvalitetnom u oba smjera, pravom šuteru za tri poena, kojeg krasi i sklonost za bijeg u kontranapad i želja za skokom u napadu- pojašnjava Vidačak.
Amerikanac će se momčadi priključiti početkom tjedna i nema pravo nastupa u utorak, 17. siječnja kada Jolly gostuje na Gripama. Penn će moći debitirati 20. siječnja u prvoj utakmici drugog dijela prvenstva u kojoj Šibenčani idu na noge Gorici.

24. travanj 2024 17:32