StoryEditorOCM
OstaloPraksa u udruzi Park

Zanima te kako izgleda organizacija glazbenih festivala? Ovo je poziv za tebe!

Piše šibenski.hr
17. ožujka 2021. - 10:44

Šibenska udruga PARK poziva sve zainteresirane da se prijave za praksu u toj organizaciji civilnog društva. Odabrani praktikant dobit će mentora koji će mu u 80 sati prakse pokazati i približiti kako izgleda organizacija glazbenih festivala ali i drugih aktivnosti koje „parkaši“ zadnje desetljeće organiziraju u Šibeniku. 

„Završio/la si fakultet društveno-humanističkog usmjerenja i do sada nisi imao/la priliku svoje znanje primijeniti u praksi? Zainteresiran/a si svojim znanjem doprinijeti društvenom napretku, ali ne znaš kako je to moguće? Imaš ideje za inovativno rješavanje problema u zajednici, a nisi siguran/a kako to ostvariti? Pozivamo te da se prijaviš na praksu u udruzi“ stoji u današnjem pozivu iz PARK-a.

Poziv je otvoren do kraja mjeseca a detaljnije o uvjetima prakse svi zainteresirani mogu pronaći na ovom linku https://bit.ly/parkpraksa

- Cilj ovog poziva je dobiti jednog ili više praktikanata kojeg ćemo u naredna dva mjeseca obući znanjem kako organizirati kulturne i umjetničke projekte kroz organizaciju civilnog društva. Praktikanti mogu očekivati da će iz prve ruke saznati kako je to organizirati velike glazbene festivale, kako je biti na drugoj strani od bine te s kojim se dobrih i lošim situacijama susrećemo pri organizaciji takvih događanja. Nakon završetka prakse, nadamo se da ćemo imati novu svježu krv u organizaciji koja bi pomogla u projektima koje planiramo u ovoj godini – govori nam Igor Bergam, predsjednik PARK-a.

Udruga PARK (Pokretači alternativnog razvoja kulture) dugogodišnji je akter na lokalnoj kulturnoj sceni, koja je tijekom desetljeća aktivnog rada u Šibeniku ugostila preko 150 izvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta te pokrenula prepoznatljive glazbene brendove Kulturaljka, Regius Festival, Membrain Festival te serijal rock koncerata na otoku Murteru - Više Rock 'n Rolla na Obali Mora.

Trenutni projekt PARK-a je humanitarna akcija Gradimo kuću za potresene u sklopu koje se gradi montažna kuća u koju će useliti jedna stradala obitelj na potresom pogođenom području Banije.

20. travanj 2024 14:01