StoryEditorOCM
Ostalonova sezona

Vraćaju se Šibenske glazbene večeri: Škola ‘Ivana Lukačića‘ objavila popis svih koncerata

Piše Šibenski.hr
14. listopada 2022. - 14:33

Glazbena škola Ivana Lukačića najavila je novu koncertnu sezonu Šibenskih glazbenih večeri. Kako su istaknuli, prvi koncert održat će Papandopulo kvartet 18. listopada u Kući umjetnosti Arsen s početkom u 20 sati.

Šibenske glazbene večeri potom se nastavljaju uz koncerte Max Bruch Trija (24. listopada u Kući umjetnosti Arsen) i Kvarteta horni Zagrebačke filharmonije (15. studenog u Muzeju grada Šibenika).

Gradski komorni orkestar će potom u Crkvi sv. Frane proslaviti 40 godina postojanja, a u 12. mjesecu u katedrali sv. Jakova je zakazan i koncert Mateja Vukića, truba, i Nikole Lovrića Caparina, orgulje.

Zoltán Hornyánszky, oboa; i István Römer, gitara, svirat će 19. siječnja iduće godine u Interpretacijskom centru katedrale sv. Jakova ‘Civitas sacra‘, Lucija Stilinović, flauta,  i Veronika Ćiković, harfa, na rasporedu su 3. veljače u Foyeru HNK Šibenik, dok je koncert Mateja Vukića, truba; i Šime Buhe, klavir, predviđen 3. ožujka u Kući umjetnosti Arsen.

Koncert gitariste Natana Zlodre predviđen je 21. ožujka u Muzeju grada Šibenika, Ivan Krpan na klaviru i Martin Krpan na violini svirat će 4. travnja u šibenskom HNK, a za sami kraj, 23. svibnja, najavljen je Koncert nastavnika Glazbene škole Ivana Lukačića u Kući umjetnosti Arsen.

20. travanj 2024 01:08