StoryEditorOCM
OstaloJoš nije kasno

Širi se gledalište na ljetnoj pozornici: u utorak, točno u podne, počinje online prodaja još 45 ulaznica za svaku predstavu do kraja 61. MDF-a

Piše Marija Lončar
21. lipnja 2021. - 14:29

Od ovog utorka predstave 61. Međunarodnog dječjeg festivala na ljetnoj pozornici moći će gledati više publike. Gledalište je, naime, prošireno za 45 mjesta, pa će se toliko ulaznica naći u prodaji za sve predstave koje će do kraja festivala zaigrati na trgu između Gradske vijećnice i katedrale sv. Jakova.

- U utorak 22. lipnja u podne počinje prodaja novih 45 ulaznica po predstavi. I ovog puta ulaznice je moguće kupiti isključivo online na "www.mojekarte.hr". Dobra je to vijest za sve koji do sada nisu stigli osigurati karte za željene predstave, a najmlađu publiku, među ostalim, očekuje i Srebrna predstava – izraelske Sliver Dance Company, gostovanje Talijanske drame HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke i Gradskog kazališta mladih Split s predstavom Adriatiko te simfonijska bajka Petar i Vuk Hrvatskog narodnog kazališta Split – istaknula je Snježana Klarić iz press službe 61. MDF-a dodajući kako vjeruje da će i ovaj kontingent ulaznica planuti kao i prvi.

U gledalištu na ljetnoj pozornici ima 220 mjesta, ali je taj broj prva tri festivalska dana bio smanjen zbog tehničkih razloga budući da su ekipe HTV snimale svečano otvorenje, a dvije sljedeće večeri koncerte Veliki za male.

25. travanj 2024 11:04