StoryEditorOCM
Ostalodječja predstava

Šibensko kazalište ove subote ugostit će ‘Šumicu‘ Sergeja Mioča i vrhunsku glumačku postavu, evo kako do ulaznica

Piše Šibenski.hr
25. svibnja 2022. - 18:31

Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku ove subote (28. svibnja) s početkom u 10:30 sati ugostit će dječju predstavu "Šumica" u režiji Sergeja Mioča.

Kako su poručili iz šibenskog HNK, nakon podužeg zimskog sna, naši nespretni ali veseli junaci, Vjeverica i Zeko kreću u novu avanturu. Ovoga puta je pred njima težak zadatak. Naime, treba spasiti šumicu s njihova proplanka od pošasti zvane ''sječa''. Hoće li im, i kako, to poći za rukom, odnosno šapicama, uz pomoć ostalih stanovnika šumice, vidjet ćemo u ovoj novoj epizodi, nastavku priče o njihovim zgodama i nezgodama.

Vrhunsku glumačku postavu čine: Franka Klarić, Ana Perković i Kristian Šupe; scenografijju potpisuje Frane Celić; za kostimografiju je zadužena Sara Lovrić Caparin; za svijetlo i glazbu Josip Bakula; ton i specijalne efekte Pavle Karega; rekviziter je Krešimir Vrcić; scenski radnik Velimir Slavica, autorica glazbe je Tea Slavia, dok songove pjesma Zbor "Zdravo maleni"

Ulaznice su dostupne online na www.hnksi.hr te na blagajni kazališta radnim danom od 10 do 12 sati i na dan predstave od 09:30 sati.

27. travanj 2024 01:25